U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Prik jouw inbreng op de kaart!

Het indienen van bijdragen op de kaart is niet meer mogelijk. Nieuwe bijdragen worden niet meer meegenomen in het proces. De sluitingsdatum was 15 november 2020.

--- Mocht je op deze pagina de Google Maps kaart niet zien in bijvoorbeeld browser Edge, open de website dan in een andere browser zoals Google Chrome. ---

Hieronder zie je een Google Maps kaart van de IJsselmeerdijk (traject Houtribsluis tot Ketelbrug). Boven de kaart staan een aantal thema's van pins (punaises) die je kunt toevoegen aan de kaart. Kies boven de kaart de pin die hoort bij één van onderstaande thema's. Je kunt per thema maximaal 5 pins op de kaart prikken.

  • Mooie / minder mooie plekjes: Bijvoorbeeld landschappelijke waarden, mooie uitzichten, rommelige plekjes et cetera.
  • Natuurwaarden: Waar zie je hoge ecologische waarden? Waar liggen kansen voor ontwikkeling?
  • Verkeer, routing & veiligheid: Zijn er verkeersonveilige plekken of ontoegankelijke gebieden langs de dijk waar je toegang wenst of mis je paden? Welke routes krijgen een hoge waardering van je?
  • Cultuurhistorie & verhalen: Waar zitten volgens jou hoge cultuurhistorische of erfgoedwaarden? Welke verhalen ken je over dit gebied?
  • Overig: Waar zie je kansen voor bebouwing/meer leven/energie/economie/et cetera langs de dijk?
Klik hier voor een extra toelichting over het gebruik van onderstaande 'prik op de kaart' module.
Bevestig je bijdrage!

      Deze pagina is niet te bezoeken vanaf mobiel. Gelieve inzendingen te sturen vanaf een pc of een tablet.